Intro

оттегляне на 22bet

22bet_withdrawal

След като разгледахме методите за депозиране в 22bet, нека преминем към обобщение на начина на теглене на спечелените пари. В самото начало трябва да се отбележи, че максималният обем на тегленията е ограничен до 600 000 евро. Въпреки това ограничение, повечето от нас няма да се притесняват да го надхвърлят скоро. Трябваше да имаме голям късмет по време на играта! Преди да се притесняваме, че ще достигнем лимита за теглене, трябва да играем игри с много високи коефициенти и залози. Голямото предимство на 22bet обаче е минималният процент на теглене. Операторът ни позволява да теглим пари само от едно евро. Благодарение на това не е нужно да се притесняваме, че няма да натрупаме нужната сума за теглене. Според това, което можем да прочетем в правилата и условията, достъпни на началната страница на 22bet, най-високият възможен коефициент по време на игра е 200. Ситуацията не се променя независимо от избрания залог. Същото важи и за максималния размер на изтеглянето. Максималната сума за еднократно теглене е една и съща, независимо от залога, на който сте спечелили.

Въпреки че шансовете да спечелим такава сума са малки, никой не може да ни забрани да преследваме мечтите си. В 22bet обаче има едно много важно правило. За да направите теглене, не можете да нарушавате правилата. Например сайтът е длъжен да откаже теглене, ако има съмнение, че депозираните пари са откраднати. В такъв случай тегленето ще бъде блокирано до изясняване на целия инцидент с банката. Не бива да забравяте да планирате и изтеглянето на парите си. По този начин ще избегнем неприятности, когато се опитаме да изтеглим натрупаните средства. Въпреки че операторът на bet22 не прилага ниски лимити за теглене, това може да е различно в случай на парабанк или друга платежна компания, на която искате да прехвърлите парите си. Някои частни финансови компании прилагат неблагоприятни ограничения за еднократни депозити и тегления.

Нека също така се уверим, че ще изтеглим спечелените пари по същия начин, по който сме ги депозирали в сайта на 22bet. Доставчикът изисква от нас да използваме същия метод за теглене като метода за депозиране. Най-важното е да проверите местните закони. Ако в страната, в която се намирате, използването на хазартни институции е незаконно, вие нарушавате правилата и условията на 22bet. Друг важен елемент, свързан с депозитите и тегленията, са промоциите и бонусите за добре дошли, предлагани от 22bet. Има много допълнителни промоционални завъртания, допълнителни депозити и други улеснения за играчите. Трябва обаче да се съгласите операторът да добави допълнителните средства в сметката ви. Ако забравите да добавите безплатните завъртания или увеличения депозит, преди да изтеглите средствата, няма да можете да се възползвате от промоцията, след като заявите превода.


Съответни новини