Intro

22Bet Словения

Словения е доста сложна страна, в която липсват много правни решения, а други често са лоши. Що се отнася до законодателството, свързано със законността на всички видове хазартни дейности, тя е една от най-рестриктивните страни в света. На местния пазар монополът се държи от една компания, която, разбира се, е свързана с държавните органи, а закон за онлайн хазарта на практика не съществува. Как изглежда това отблизо? Какви са алтернативите? Защо си струва да се спомене 22Bet Словения?

Какъв е законът за хазарта в Словения?

Словенските закони за хазарта са много рестриктивни. Всъщност на стационарния пазар, където можете да депозирате пари в брой за залог, има само един законен букмейкър – Sportna Loterija, който има пълен монопол и съществува от 1996 г. Разбира се, благодарение на това положение данъчните власти имат пълен достъп до информацията за сключените залози и евентуалните печалби (и, разбира се, платените данъци).

Що се отнася до онлайн дейността на букмейкърите, правната ситуация е сравнително сложна – официалната словенска платформа, разбира се, е тази, която има монопол върху хазарта в Словения, но освен това няма никакви противопоказания за използването на чуждестранни сайтове (които имат съответните езикови локализации), тъй като няма съответни закони, които по някакъв начин да стабилизират правната ситуация в този клон на хазартната дейност. Някои играчи на пазара са се отказали от дейността си в страната, но на пазара има няколко силни марки, като например 22Bet Словения.

Словения – най-популярните онлайн букмейкъри.

На букмейкърския пазар в балканската страна няма такова разнообразие между букмейкърските компании, каквото има в Полша. Както беше споменато в предишния параграф, единственото напълно и изцяло юридическо лице, което работи в този отрасъл на бизнеса, е Sportna Loterija, което същевременно се изразява в най-голяма популярност сред жителите на тази страна.

Въпреки това, поради факта, че природата не обича вакуум, в интернет можете да намерите по-голям брой оферти за залагания, сред които най-разпознаваемите марки са:

  • Betway,
  • 888 спорт
  • Bet365
  • 22Bet Словения

Какво отличава 22Bet Словения от другите букмейкъри в страната?

не без основание22Bet Словения за много кратко време (само за три години) си извоюва много стабилна позиция на местния пазар. Това е един от най-добрите варианти, налични в много строго ориентираната към хазарта Словения, който е подкрепен от няколко предимства:

  • 22Bet Словения има една от най-големите оферти за залози на пазара – можете да намерите както индивидуални спортове като тенис, биатлон или бокс, така и отборни спортове като баскетбол, хандбал, волейбол, футбол или хокей на лед.
  • 22Bet Словения Букмейкъри имат подарък за всеки нов потребител – 100% бонус за залози до 122 евро.
  • Друга специална оферта на 22Bet Словения е удвояването на петъчния залог (до 100 евро) или много интригуващо решение в случай на лоша серия в залаганията. След 20 поредни загуби получавате възможност да играете безплатно на какъвто и да е залог – депозитът може да бъде $2, $5 или $10.
  • Възможности за плащане – 22Bet Словения разполага с над двеста метода за депозиране на капитал в сметката ви и за изтегляне на печалбите ви. Широката гама от електронни портфейли включва например PayPal. Възможно е също така да свържете профила си в сайта с кредитна карта.

Ако искате да използвате услугите на 22Bet Словения, не забравяйте – играйте отговорно.


Съответни новини