Intro

22bet еспорт

22bet_esports

Доставчикът на услуги 22bet се грижи не само за клиентите, които залагат на най-популярните спортове като футбол, баскетбол или волейбол. Чрез нейния уебсайт можем да залагаме пари и на спортни игри. Благодарение на категорията 22bet esports, феновете на нетрадиционните спортове също ще намерят себе си в букмейкърските залози. Поради факта, че изборът на спортове в залозите на букмейкъра 22bet е толкова разнообразен, все по-често чуваме добри мнения за оператора. Днес ще обърнем внимание на това какво точно предлага операторът. Букмейкърът достига до много страни по света с офертата си за еспорт. За това свидетелстват главната страница и менюто, преведени на няколко езика. Офертата на 22bet esports включва игри, свързани с най-големите мачове от заглавия като League of Legends, Dota 2, Counter Strike. Така че можем да залагаме на спортни събития в най-популярните игри за електронни спортове по света. Затова нека разгледаме по-отблизо офертата на 22bet esport, за да разберем защо операторът е събрал толкова много клиенти.

След като влезете в сайта, ще забележите главното меню, което позволява интуитивна навигация чрез лупа и добре подредени категории. Самият уебсайт се отличава с много естетически качества. Можете да видите, че е програмиран от ентусиасти. Вляво можем да прегледаме списъка с наличните залози и спортове, за да разберем колко много възможности има. Менюто на 22bet е структурирано по малко по-различен начин от това на другите букмейкърски сайтове. Затова е добре да си дадете няколко минути, за да свикнете с навигацията в сайта. Уебсайтът е добре конфигуриран за мобилни устройства. Можем лесно да я играем дори на малки екрани на смартфони. Сортирането по категории позволява на потребителите динамично да превключват между игрите за залагане и казино игрите. Всичко, което трябва да направим, за да се възползваме от офертата на 22bet esports, е да създадем и след това да верифицираме акаунт.

След като създадете нова сметка, ви препоръчваме да се поинтересувате от бонусите за добре дошли и многобройните промоции за редовни клиенти. Когато залагате на спортни игри, можете да се възползвате от бонуси за добре дошли, независимо от избрания метод на плащане. Всичко, което трябва да направите, е да поставите отметка в съответното поле, преди да направите първия си залог. По този начин ще посочите, че желаете да добавите бонуса за добре дошли към сметката си. Трябва обаче да го използвате, за да играете в рамките на следващите седем дни. Уверете се, че сте използвали бонуса си. В противен случай тя ще бъде премахната от профила ви. Букмейкърът 22bet дава много възможности за депозиране на пари за залози на мачове от еспорта. Можем да използваме традиционни карти, банкови преводи или електронни портфейли като Neteller например. Най-новото допълнение са криптовалутите. Можем да депозираме пари чрез bitcoin, litecoin, ripple или dogecoin.

Операторът 22bet е сайт за спортни залози, както и сайт за залози на еспорт, който ви позволява да залагате на различни игри. От шутъри до игри тип MOBA. Ако сте фен на спортните игри, можете да залагате на любимия си отбор чрез 22bet. С разнообразието от категории всеки фен на видеоигрите ще намери нещо, което го интересува. На пазара за залози можете да залагате на финални мачове в League of Legends, Overwatch или малко по-старото заглавие DOTA 2. В случая с 22bet esports сме впечатлени, че операторът предлага толкова богат избор от пазари за залози на мачове. Нещо повече, чрез уебсайта на 22bet можем не само да залагаме с истински пари. Имаме достъп и до стрийминг на живо. По този начин можете да гледате играта, която ви интересува, и да сте сигурни, че залозите ви ще се развият по желания от вас начин. Феновете на есспортовете със сигурност ще оценят факта, че доставчикът на услуги е направил още една стъпка напред и им е позволил не само да залагат на събития от видеоигри, но и да гледат мача на живо.

С помощта на графиките на 22bet можете да следите постоянно променящите се коефициенти, за да не излезе инвестиционната ви стратегия извън контрол. Ако смятате, че можете да прогнозирате победителя в Counter Strike или League of Legends, опитайте с 22bet. Регистрирайте се в 22bet и направете залог на любимия си отбор в еспорта. Операторът се е превърнал в един от най-обещаващите избори на целия пазар на букмейкъри. Всичко това се дължи на факта, че е единственият, който предлага такова голямо разнообразие от залози. Благодарение на това не се налага да откриваме няколко сметки в различни услуги, което може да е неудобно. Можем да прогнозираме всички най-популярни мачове, като използваме проверена сметка в 22bet. Ако обаче не сте сигурни в условията или имате нужда от помощ по други въпроси, винаги можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти. Представителите на поддръжката на 22bet винаги са готови да помогнат. Обадете се или пишете в чата на живо на някой от консултантите за незабавна помощ 24 часа в денонощието.

Целият сайт прави впечатление, че е наистина добре проектиран. Естетическите стойности несъмнено са друга силна страна на сайта на 22bet. Това ще бъде особено ценено от играчите, които са се регистрирали, за да залагат на спортните битки на любимия си отбор. Регистрирайте се днес и се възползвайте от щедрия бонус за добре дошли за нови спекуланти. С нея можете да удвоите първия си депозит (промоционалният лимит за депозит е €122). Що се отнася до аспектите на сигурността, 22bet не отстъпва на никой друг сайт за хазарт. Собственикът на букмейкъра има лиценз, издаден от правителството на Кюрасао. Затова можем да сме сигурни, че услугата отговаря на най-високите изисквания за защита на потребителите. Затова не бива да забравяме да използваме нелицензирани доставчици на софтуер за залагания или онлайн казина. Нелицензираните доставчици обикновено работят в разрез с националните финансови разпоредби. Играейки чрез 22bet esports, можем да сме сигурни, че не нарушаваме закона.


Съответни новини