Intro

22bet методи за депозит

22bet_deposit

Повечето залагащи и онлайн казино играчи оценяват големия брой методи за депозиране и теглене, от които могат да избират. Всъщност някои потребители се доверяват толкова много на определени методи за депозиране, че използват само сайтове, които са партньори на любимите им компании. По тази причина операторът на bet22 трябва да бъде похвален. Защото собственикът на сайта се е погрижил играчите да имат достъп до най-популярните методи за плащане. Освен това ще намерите дори някои от нишовите опции за депозит, като например криптовалути. Методите за плащане, избрани от 22bet, са надеждни и бързи. Ще намерите най-надеждните и най-използваните форми на транзакции в света. Най-често използваните методи за депозит от потребителите на 22bet са Visa и Mastercard. Те се характеризират с простота и бързи трансфери. Депозитите, направени чрез тези оператори, са почти мигновени. Повечето депозити в 22bet не изискват допълнителни транзакционни такси. Ако това се случи, те се намаляват до много малки количества.

Друго предимство, свързано с методите за плащане в 22bet, са опциите за депозит и лимитите в сайта. Опциите за депозит в 22bet включват както традиционни банки, така и небанкови електронни портфейли като PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard. Горните методи захранват сметката ви почти незабавно, когато заявите превод. Времето за изчакване понякога отнема буквално по-малко от 15 секунди. Въпреки че операторът на 22bet не начислява такси за горепосочените методи на плащане, имайте предвид, че някои банкови оператори начисляват допълнителни такси за транзакции при международни преводи. Поради това плащането на превода може да варира в зависимост от това къде се намирате в момента. Когато плащате чрез Skrill, операторът на 22bet приема само депозити, направени чрез имейла, който сме използвали при регистрацията на акаунт при тях. Моля, уверете се, че използвате същия имейл адрес, който сте регистрирали в 22bet, когато използвате Skrill.

Най-важната стъпка обаче е да се уверите, че акаунтът ви е активиран. В противен случай няма да е възможно да се направи депозит. Не забравяйте да предоставите надеждна информация за местоживеенето си и личните си данни, а след това да ги потвърдите с документи. Максималният лимит на депозит в 22bet зависи основно от настройките на банката или финансовата институция, от която депозирате парите си. От друга страна, минималната сума на депозита варира от едно до 10 евро в зависимост от избрания от вас метод на плащане. Добрата новина за тези, които ценят онлайн портфейлите, е, че 22bet приема депозити чрез Neteller. Също така имайте предвид, че сте длъжни да изтеглите парите си по същия начин, по който сте ги депозирали. Това означава, че ако направите депозит с Вашата Visa и искате да изтеглите пари, 22bet ще преведе парите на Вашата Visa. Например не можем да платим с Visa и след това да изтеглим пари в Neteller или Skrill.


Съответни новини