Intro

22bet Финландия

Букмейкърските залози най-често се избират от хора, които очакват нещо повече от спорта – възможността за допълнителна печалба. Откъде идва успехът на букмейкърските залози? Проверих го и в това ревю представям информация за 22bet Финландия. В него ще намерите информация за офертата, обслужването на клиенти или текущите бонуси.

Откриване на сметка 22bet Финландия, проверка на самоличността

Нека започнем с оценка на процедурата за откриване на сметка – тук не е изненада, че 22bet Финландия се нарежда сред най-добрите международни букмейкърски оператори. Попълването на формуляра и извършването на проверката KYC (Know Your Customer) отне само няколко минути – процедура, която включва потвърждаване на самоличността на играча, например чрез изпращане на валиден паспорт, шофьорска книжка или лична карта

22bet Финландия поддръжка на клиенти

Що се отнася до отдела за поддръжка на букмейкъра 22bet Finland – аз съм много впечатлен. Връзката с вас е бърза, удобна и без никакви затруднения. Този букмейкърски оператор предлага на клиентите си отдел за поддръжка чрез чат на живо, имейл или телефонна връзка. Без съмнение, 22bet Finland се ангажира с прозрачност по отношение на своите клиенти.

PS Отделът за поддръжка е приятен – имах проблем с регистрацията, оказа се, че съм се опитал да се удостоверя въз основа на изтекла шофьорска книжка, не знаех за това. Получих отговор за по-малко от 5 минути, въпреки факта, че грешката беше от моя страна, получих изчерпателна помощ при по-нататъшната регистрация, като накрая в 22bet Финландия се регистрирах, използвайки настоящия си паспорт.

22bet Finlandметоди за депозиране и теглене, поддържани валути

22betФинландия отново се нарежда много високо в класацията – огромен брой опции за депозит с помощта на международни брокери, нещо повече – можете да депозирате и с криптовалути като биткойн.

В 22bet Финландия се поддържат почти всички валути, включително, разбира се, еврото, щатският долар, паундът, но също и по-нишови валути като чешката крона. Ако обаче има проблем с депозирането на определена валута, можете да използвате картови плащания с автоматично конвертиране на валутата. 22bet Финландия освен платежни карти приема и мобилни плащания, онлайн оператори като Neteller или Skrill. Освен това клиентите на 22bet Finland могат да използват предплатени карти (paysafecard) или стандартно онлайн банкиране.

22bet Финландия специални оферти

Повечето букмейкъри, включително и 22bet Финландия, са подготвили за своите клиенти промоционални оферти, с които целят да ги насърчат да се възползват от тях. В това няма нищо странно, тъй като конкуренцията на пазара на спортни залози е огромна, но с чиста съвест мога да кажа, че 22bet Finland би се справил и без специални оферти – начинът, по който правят бизнес, и отношението към клиентите им са достатъчни, за да оценя 22bet Finland много положително. Началният бонус при обсъждания букмейкър е 122% от първия депозит. Това е повече от средния размер на бонуса, като лимитът е до 122 евро (или обменния курс в местна валута).

И накрая, добра информация за тези, които предпочитат да останат по-дълго след избора на букмейкър, 22bet Finland изненадва своите играчи с циклични промоции, например – депозити, направени в петък, могат да се класират за промоции.


Съответни новини