Intro

22BET Колумбия

22BET Colombia е една от най-известните компании за залагания, която работи в цял свят – включително и в Колумбия. Има ли тази марка лиценз за работа в нашата страна? Какво отличава този букмейкър от останалите? Отговорите на тези и други въпроси ще намерите в ревюто по-долу!

22BET Колумбия – законно ли е?

22BET е бранд, който води началото си от 2007 г. с инициативата на Betb2b.com, който заедно с 1XBET беше един от най-известните букмейкъри в Русия. Той дори е спонсорирал няколко футболни клуба, включително ФК „Челси“ и ФК „Ливърпул“. 22BET Colombia е създадена през 2018 г. въз основа на лиценз за дейност, предоставен на букмейкъра от правителството на Кюрасао (Curaçao eGaming n° 8048). Въз основа на нея играчите от Колумбия могат да правят спортни залози не само в колумбийски песо, но и в долари и евро. Освен това този букмейкър предлага на новите играчи от Колумбия бонус за добре дошли, за който ще ви разкажем по-долу.

22BET Colombia бонус за добре дошли

Новите потребители на 22BET Колумбия, след като се регистрират на сайта на букмейкъра, могат да разчитат на бонус за добре дошли. Според уверенията на букмейкъра на официалния му уебсайт този бонус може да достигне до 420 000 колумбийски песо. За да го получите, трябва само да се регистрирате на уебсайта на букмейкъра. За целта е необходимо да сте навършили 18 години и да имате валиден телефонен номер и имейл адрес. Букмейкърът е свел формалностите до минимум и не изисква от потребителите си да проверяват документите си за самоличност. Благодарение на тази услуга потребителите могат да правят залози напълно анонимно. Това обаче не е всичко – за играчите са подготвени и много други промоции – например петъчен бонус за допълване, бонуси за загубени залози и много други.

22BET Colombia – лесен за навигация, ясен уебсайт

Залагането никога не е било по-лесно! Уебсайтът на 22 BET Colombia е разработен с мисъл за всички потребители, като е ясен и лесен за навигация. Въпреки че доскоро грешките в превода бяха едно от най-честите оплаквания за сайта, трябва да отбележим, че те често се появяват и на уебсайтовете на други букмейкъри, които работят в такъв голям, глобален мащаб като 22BET Colombia. Трябва да се отбележи обаче, че с всяка нова версия на сайта неговият модератор се опитва да ги отстрани ефективно.

22BET Colombia – достъп до залози и игри от цял свят

Това определено е най-голямото предимство на 22BET Colombia. Този букмейкър предлага широк достъп до игри и залози – не само от Колумбия, но и от цял свят. След регистрация играчите могат да получат достъп до онлайн казино и покер игри. Въпреки това повечето залози, направени в 22BET Колумбия, са на спортни игри – според букмейкъра 95% от тях са на футбол.

22BET Колумбия – гъвкави лимити за залагане и бързи изплащания

Друго предимство на 22BET Colombia е размерът на залога, който е гъвкав. Размерът му варира в зависимост от избрания спорт или лига. Минималните суми за залог са ниски, например за Европейското първенство на УЕФА минималният залог е само 800 песос. Струва си обаче да се отбележи, че за повечето игри няма максимални лимити за залагане, така че играчите могат да залагат каквато сума пожелаят. 22Bet Colombia също така предоставя голяма свобода на своите играчи по отношение на изплащанията. Спечелените пари могат да бъдат изтеглени по всяко време – както чрез превод по сметка, така и например под формата на криптовалути. Всичко това прави този букмейкър ненадминат в много отношения.


Съответни новини