Wazamba

Wazamba_logo
Бонус

100€

Букмейкърът Wazamba е дългоочакваният продукт на 2019 г. Още в самото начало на дейността си този сайт спечели много почитатели. Този букмейкър има доста различни предимства, които могат да му позволят да пробие решително на настоящия пазар и дори да стане номер едно сред конкуренцията. Много атрактивен бонус за добре дошли, модерен уебсайт с привличащи вниманието изображения, възможност да създадете свой собствен аватар и много други. Струва си да научите повече за този букмейкър.

➕ Недостатъци и предимства на букмейкъра Wazamba

Сред предимствата, които букмейкърът Wazamba има, си струва да се споменат:

 • налични са много методи за плащане,
 • щедра възвръщаемост на средства в размер на 15%,
 • лесен начален бонус до €100,
 • много атрактивни и цветни графики.

Букмейкърът Wazamba несъмнено има и някои недостатъци, сред които:

 • изискванията в програмата за лоялност са доста високи,
 • стил и дизайн може да се стори твърде инфантилен за някои хора.

💰 Wazamba Bookmaker – бонус за добре дошли

Wazamba-1 Бонусът, който очаква съвсем новите потребители на букмейкъра Wazamba, е 100% бонус до сумата от 100 евро, когато направите първия си депозит по предоставените методи. Сякаш това не е достатъчно, можете да получите безплатни завъртания от 200, които да използвате на най-добрите онлайн слотове. За да се възползвате от промоцията, трябва да направите минимален депозит от £45. Изискванията за залагане на бонуса обикновено са 30 пъти за онлайн слотовете.

Безплатните завъртания се предоставят на сметката на играча като набор от 200, 20 завъртания всеки ден в продължение на десет дни. Първият от дозите на завъртанията ще бъде в потребителската ни сметка още след етапа на публикуване на депозита. Останалите ще бъдат добавени автоматично след 24 часа. Ако безплатните завъртания не се начислят автоматично в профила ви, ще трябва да се свържете с отдела за обслужване на клиенти, за да го направят ръчно.

Описаният тук бонус може да бъде активиран много бързо, като следвате инструкциите по-долу:

 • за да създадете акаунт на играч в букмейкъра Wazamba, трябва да натиснете опцията Искам да играя, след което много бързо ще бъдете прехвърлени на правилния адрес. Нека не забравяме да потвърдим собствения си имейл адрес,
 • да презаредите сметката си с минимум 45 PLN, като изберете произволен метод на плащане,
 • бонусът ни ще бъде предоставен автоматично: сметката ни ще удвои първия депозит и ще има безплатни завъртания

100 евро бонус – регистрация100 евро бонус – регистрация

🎲 Wazamba Букмейкър – игри

Wazamba-2 Букмейкърът Wazamba ви позволява да играете почти всяка игра от признат разработчик на пазара. Играчите очакват много слот машини, не само класическите, които всеки познава, но и по-малко популярни, но не по-малко интересни слотове. Там можете да откриете дори игри с телевизионни и филмови лицензи, така че да имате възможност да играете за истински пари. Предлагат се и игри на живо. Ако се осмелим да играем с дилър на живо, можем да избираме измежду най-добрите игри, като Lighting Roulette или Live Baccarat. Заслужава си обаче да играете не само добре познатите и класически игри с карти и рулетка, но и някои по-оригинални игри с дилъри на живо. С крупие можете да играете и Monopoly, която е вдъхновена от изключително популярната настолна игра.

✔️ Wazamba – регистрация

Регистрацията като играч в букмейкъра Wazamba е много приятна и лесна. Този оператор идва при нас с инициативата и още при създаването на акаунта имаме възможност да направим избор на героя, който ще стане наш аватар в игрите.

Ето и стъпките за регистрация стъпка по стъпка:

 • изберете един от трима, свой собствен герой. След това ще трябва да предоставите своя имейл адрес, потребителско име, потребителско име, телефонен номер и парола. Не забравяйте да отбележите съгласието си за обработване на лични данни, да се запознаете с условията и разпоредбите. Имаме възможност да получаваме информация и за промоции и бонуси, но това не е задължително поле. След това просто трябва да преминем към следващата стъпка, като кликнем върху връзката „следваща стъпка“,
 • въвеждане на вашето име, адрес, дата на раждане, предпочитана валута и държава,
 • потвърждаване с бутона за регистрация. След това трябва да проверите имейл кутията си и да кликнете върху връзката за активиране, която ще ви бъде изпратена.

💵 Wazamba – бонуси за редовни клиенти

Wazamba-3 Освен стартовия бонус, Wazamba има и няколко други вида възможности за потребителите. Веднъж седмично можем да получим бонус за презареждане, който ни добавя 50 безплатни завъртания само за депозит от €20. Още по-хубаво е, че ще има бонус за презареждане през уикенда, който ни осигурява 50% бонус за депозит до ниво от € 2,500, както и 50 напълно безплатни завъртания, само за минимален депозит от € 50. За да получите бонуса, трябва да направите депозит в петък, събота и неделя. Друга от промоционалните оферти ще бъде доста висока възвръщаемост на пари, която ще възстанови 5-15% от средствата ви. Точният размер на възстановените средства зависи от статуса на играча, а максималният залог за игра с бонус средства, получени от бонуса, е 20 €.


wazamba преглед wazamba 审查 wazamba recenze wazamba gennemgå wazamba recensie wazamba review wazamba ülevaade wazamba arvostelu wazamba revue wazamba übersicht wazamba αναθεώρηση wazamba felülvizsgálja wazamba recensione wazamba 見直し wazamba pārskats wazamba peržiūrėti wazamba recenzja wazamba revisão wazamba recenzie wazamba recenzia wazamba pregled wazamba revisar wazamba recension wazamba обзор